Wednesday, October 28, 2020

Terroriste britanike dhe amerikane po luftojne kunder Turqise

Shume terroriste britanikë janë në mesin e një grupi terroristesh ndërkombëtarë që po përgatiten për të luftuar kundër forcave të udhëhequra nga Turqia në...