Ekipi i Donald Trump ka larguar nga uebfaqja e tij zyrtare deklaratën e tij për përjashtimin e të gjithë myslimanëve nga Shtetet e Bashkuara.

Menjëherë pas rezultatit të zgjedhjeve të 8 nëntorit, deklarata e politikanit miliarder, sipas të cilës paralajmërohej ndalimi i të gjithë myslimanëve për të hyrë në SHBA, është larguar.

Këto deklarata Trump i kishte bërë menjëherë pas sulmeve terroriste në Paris, në nëntor të vitit të kaluar, dhe për të cilat ishte kritikuar shumë.

Trump dhe aleatët e tij gjatë gjithë kohës kanë qëndruar prapa këtyre deklaratave, duke insistuar se qëllimi kryesor është siguria e qytetarëve amerikanë dhe jo diskriminimi në baza religjioni.

Trump fitoi zgjedhjet presidenciale në SHBA natën e 8 nëntorit me plot 279 vota elektorale.

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: epavarura.com/​largohet-nga-faqja-zyrtare-deklarata-e-trump-per-tiu-ndaluar-hyrjen-myslimaneve-ne-shba/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: epavarura.com/​largohet-nga-faqja-zyrtare-deklarata-e-trump-per-tiu-ndaluar-hyrjen-myslimaneve-ne-shba/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: epavarura.com/​largohet-nga-faqja-zyrtare-deklarata-e-trump-per-tiu-ndaluar-hyrjen-myslimaneve-ne-shba/ […]

Comments are closed.