​Në Tiranë dhe Durrës mësimi fillon më 9 dhjetor

0

Ministra e Arsimit në Shqipëri ka marrë vendim për rifillimin e procesit mësimor në të gjitha institucionet arsimore.
Ashtu siç ishte thënë më parë në Kamëz, Kavajë, Rrogozhinë, Lezhë dhe Mirditë mësimi do të fillojë më datë 5 (nesër), ndërsa në Tiranë, Durrës, Vorë, Shijak, Krujë dhe Kurbin do të fillojë më datë 9 dhjetor. E njëjta gjë vlen edhe për shkollat private.
Mësimi në Shqipëri ishte ndërprerë pas tërmeteve të fuqishme që kanë ndodhur.

Shperndaje lajmin ​Në Tiranë dhe Durrës mësimi fillon më 9 dhjetor ne facebook, twiter, google+ etj.net.

Loading...