Ushqejeni njohurinë tuaj me vendet që tashmë janë braktisur dhe pyesni veten nëse jeni në gjendje t’i vizitoni këto vende, shkruan lajmi.net
Do t’i vizitonit? Edhe nëse askush nuk qëndron përreth atij vendi? Dhe vetëm?

Mirë, kaq ishte, shikojeni fillimisht videon për të mësuar çfarë vende janë, pastaj mendoni për sfidën.

Mos u brengosni, nuk është patjetër të shkoni për t’i vizituar që të tregoni se jeni trim.

7 COMMENTS

Comments are closed.