Kur hapim libra të zakonshëm të historisë, të gjitha ato që shohim janë foto të mërzitshme në të zeza e të bardha, të cilat duket se janë marrë aq larg në kohë nga ne.

Për të na bërë të ndihemi pak më afër paraardhësve tanë dhe të kuptojnë mënyrën e tyre të të jetuarit më mirë, përdoruesit e internetit vendosën të shtojnë ngjyra në fotografitë e bëra në shekujt e kaluar.

20. Elizabeth Taylor, 1986
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

19. Otto von Bismarck, 1894
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

18. Një punetor dritaresh që punonte në Empire State Building, 1936
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

17. Marilyn Monroe, 1951
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

16. Clint Eastwood, 1956
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

15. Walt Disney me Donald Duck, 1951
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

14. The Beatles, 1962
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

13.Të mbijetuarit e rinj të Titanikut, 1912
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

12.Ava Gardner, rreth vitit 1942
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

11.Miss Amerika 1924
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

10.Një grua me një fustan polka, New York, 1946
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

9.John Lennon dhe Yoko Ono, 1972
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

8.Një djalë Uellsian me qengj, 1936
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

7.Pas Big Ben, 1859
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

6.Mark Twain, rreth 1883
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

5.Një shatërvan i pijshëm në Central Park, New York, 1942
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

4.Mata Hari 1910
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

1. Elizabeth Taylor, 1940-tat
20 Colorized Historical Photos That Open a Window to the Past

Shpërndaje me dikë që ndihet nostalgjik!

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/20-fotot-me-te-famshe-te-kolorizuara-nga-e-kaluara/ […]

Comments are closed.