Gjithsesi, ka njerëz të cilët janë më të ndryshëm se njerëzit e zakonshëm, transmeton lajmi.net

Vetëm një përqindje e ulët e njerëzve janë të lindur me këto veçanti.

Për shembull, që nga viti 1884, 23 foshnje kanë lindur me bisht.

Në shumicën e rasteve, bishti është hequr pa pasur ndonjë dëmtim në pjesët tjera të trupit dhe personi ka mundur të jetojë një jetë normale.

2 COMMENTS