Një ngjarje e rëndë është raportuar të ketë ndodhur në Indi ku një vajzë vetëm 4 vjeçe është rrëmbyer dhe i është prerë koka dhe krahët për të kryer një magji të zezë në këmbim të gjetjes së një iPhone të humbur. Vajza është gjetur e masakruar në një mal pranë një shtëpie, në Charaideo të Indisë.

Familja kishte denoncuar humbjen e fëmijës dhe pas kërkimeve të vazhdueshme të policisë është bërë e mundur gjetja e saj. ‘Washington Post’ shkruan se në pranga për këtë masakër kanë rënë një vajzë 14­ vjeçare si dhe disa ndihmëse të një prifti i cili mendohet se kryente magjitë e zeza.

6 COMMENTS

Comments are closed.