5 vende evropiane mes tyre Shqipëria duke ndjekur politikat tre vjeçare të Amerikës dhe BE kanë shtyrë edhe për 6 muaj sanksionet kundër Rusisë.

Këshilli i Evropës deje deklaroi se Liteshtajni, Shqipëria, Norvegjia dhe Ukraina kanë marrë vendim që të shtyjnë sanksionet e tyre kundër Rusisë. Ky këshill njoftoi se vendet evropiane kanë votuar pro vendimit të BE për të shtyrë sanksionet kundër Rusisë. BE më herët ka vendosur sanksione ndaj 27 funksionarë dhe 146 shtetasve rusë të cilët akuzohen për dosjen e Ukrainës. Sanksionet kundër tyre janë shtyrë deri në mars të vitit 2017

10 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 14079 more Info to that Topic: epavarura.com/5-vende-evropiane-mes-tyre-shqiperia-vazhdojne-sanksionet-kunder-rusise/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: epavarura.com/5-vende-evropiane-mes-tyre-shqiperia-vazhdojne-sanksionet-kunder-rusise/ […]

Comments are closed.