Njihuni me Ernab Delic, 5 vjeçarin nga Bosnja dhe Herzegovina që mund të tërheqë metale në lëkurën e tij, si një magnet.

Prindërit e tij kanë mbetur pa fjalë pasi zbuluan talentin e jashtëzkonshëm të djalit të tyre, si një njeri magnet.

Video e pabesueshme tregon se si ata ngjisin lugë, pirunë e monedha në trupin e Ernab.

Pasi e çuan te doktorët, ata nuk kanë arritur të shpegojnë gjendjen e të çuditshme të djalit dhe kanë mbetur të habitur se çfarë e shkaktonte një gjë të tillë. Por, pavarësisht kësaj sipas tyre 5 vjeçari është i shendetshëm.

https://youtu.be/BgZ5Nq72HGU

12 COMMENTS

Comments are closed.