Ju nuk e keni tepruar me ushqimin, madje e keni reduktuar atë. Por pavarësisht kësaj ju vazhdoni ende të shtoni në peshë dhe nuk po hiqni asnjë kilogram. Por duhet të keni parasyshë se shtimi në peshë nuk varet vetëm tek ushqimi, ka shuëm faktorë të tjerë që ndikojnë.

Më poshtë do të gjeni disa prej zakoneve që ndikojnë në shtimin në peshë:

Njerëzit që flenë më shumë se 10 orë gjumë kanë gjasa për të kaluar në obezitet.

Qëndroni  çdo ditë vetëm në errësirë për një kohë të gjatë.

Nuk rregulloni shtratin tuaj, kjo duket e çuditshme por ekspertët kanë thënë se kur ju rregulloni shtratin bëni një gjumë të shëndetshëm, kurse kur flini në një shtrat të parregulluar përveç se nuk jeni komodë, shtoni dhe peshë.

Nuk peshoheni. Peshimi i përditshëm është një inkurajim për humbjen e peshës.

Ju hani shumë pak mëngjes ose nuk hani fare.///

10 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 22848 additional Info on that Topic: epavarura.com/5-zakonet-e-perditshme-qe-ndikojne-ne-shtimin-ne-peshe/ […]

Comments are closed.