Si sot, 53 vjet më parë virtej presidenti amerikan John F.Kennedy. Ai u vra ndërsa parakalonte në një autokolonë në Dallas, Teksas.

Vrasësi i dyshuar, Lee Harvey Oswald, u vra dy ditë më vonë në burgun e qytetit Dallas nga Jack Ruby, pronar i një klubi argëtimi. Kennedy, 46 vjeç, u bë presidenti i katërt amerikan i vrarë dhe i teti që ka vdekur në zyrë.

Kjo video e nxjerrë pak kohë më parë tregon momentin e vrasjes së tij.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 66382 additional Information to that Topic: epavarura.com/53-vjet-nga-vrasja-e-kennedy-video-qe-tronditi-boten-pamje-te-renda/ […]

Comments are closed.