Jemi dëshmitarë të falsifikimi të thuajse të gjitha mjeteve elektronike.
Nëse doni të blini një mbushës për telefonin tuaj dhe dyshoni se a është origjinal apo jo, atëherë shihni 6 fotografitë e mëposhtme, në të cilat shihen dallimet mes mbushësit origjinal dhe fallco.

bateria-2_1481816115-4475808 bateria-4_1481816115-1629996 bateria-3_1481816115-1659259-copy bateria-1_1481816115-4630325-copy

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 6455 additional Information to that Topic: epavarura.com/6-dallimet-qe-tregojne-nese-mbushesi-eshte-origjinal-apo-falso/ […]

Comments are closed.