Nuk ka zëvendësim për hudhrën, as për gjelllë e as për shëndetin. Megjithatë, a e dini se hudhrat mund të hahen edhe kur mbijnë?

Edhe pse shumë mendojnë se ndoshta duhet të hidhet, Naturalcureshouse thotë se vetëm atëherë hudhra bëhet më efektive.

Hudhra është plot me antioksidantë, të tilla si alicina dhe alina. Studimi i Institutit për Kërkime Mjekësore tregoi se hudhra e pjekur dhe e mbirë është mjet i shkëlqyer kundër sëmundjeve fungal dhe virale, si dhe dhimbjeve të barkut, diarresë, tretjes …

Ajo është e pasur me minerale dhe ushqyes, ndihmon tek ftohja dhe helmimi, ndërsa ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga kanceri.

Nëse doni që të mbroni veten, përdorni një hudhër të mbirë, shtoni atë në një sallatë ose gjellë dhe hajeni rregullisht.

The post A guxojmë që të hamë hudhra të mbira? appeared first on Shëndeti.

5 COMMENTS