Edhe pse shumë mendojnë se ndoshta duhet të hidhet, Naturalcureshouse thotë se vetëm atëherë hudhra bëhet më efektive.

Hudhra është plot me antioksidantë, të tilla si alicina dhe alina. Studimi i Institutit për Kërkime Mjekësore tregoi se hudhra e pjekur dhe e mbirë është mjet i shkëlqyer kundër sëmundjeve fungal dhe virale, si dhe dhimbjeve të barkut, diarresë, tretjes …

Ajo është e pasur me minerale dhe ushqyes, ndihmon tek ftohja dhe helmimi, ndërsa ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga kanceri.

Nëse doni që të mbroni veten, përdorni një hudhër të mbirë, shtoni atë në një sallatë ose gjellë dhe hajeni rregullisht./GazetaExpress/.

Let’s block ads! (Why?)

15 COMMENTS