Adoleshentja anoreksike, nuk pranohej për kurim, nëna bën thirrje dëshpëruese

3
51

Një adoleshente anoreksike për shkak të çrregullimit të ngrënies, është shtruar në spital për t’u përpjekur për të qëndruar gjallë.

Adele Clay, 25-vjeç nga Stockport, është çuar në spital pasi zemra e saj filloi të mos rrihte më si rezultat i hipotermisë.
Ajo ka vuajtur nga çrregullimet e të ngrënit që në moshën 12-vjeçare, duke ngrënë gjatë gjithë ditës ushqim dhe më pas duke e vjellë.

Mamaja e saj, Yvonne, 47 vjeç, thotë se gjendja e saj u përkeqësua aq shumë sa shumë spitale e refuzonin sepse ishte e pashëndetshme.

Pasi bëri një lutje dëshpëruese për të shpëtuar jetën e së bijës, më në fund asaj iu dha ndihmë nga një spital në Londër.

Google search engine

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/adoleshentja-anoreksike-nuk-pranohej-per-kurim-nena-ben-thirrje-deshperuese/ […]

Comments are closed.