Keqfunksionimi i alarmit të zjarrit mbuloi me shkumë përreth një aeroporti në Kaliforni.

Zjarrfikësit thanë se kjo ndodhi pas një keqfunksionimi të alarmit të zjarrit në një hangar të aeroportin San Jose.

Banorëve u është thënë të mos jenë në kontakt me këtë shkumë pasi shkakton irritim të lëkurës.

Mediat lokale thanë se është ndalur përhapja e shkumës dhe punonjësit e pastrimit po punojnë për pastrimin e zonës.

_92558193_c37cce0a-334f-49a2-b5ab-76539c18a175 _92557960_abc _92558191_01e5fafc-a469-48f9-bf99-5adb15dbc37d _92558195_0fa4862f-7730-4757-ad79-dda2bec924a6

6 COMMENTS

Comments are closed.