Ndodh edhe kështu, ku jeta të shkatërrohet nga një operacion plastik. E njëjta gjë i ka ndodhur kësaj gruaje, e cila bëri operacion hundën. Por, gjërat nuk shkuan ashtu siç donte. Madje mund të thuhet se këtu fillon tragjedia e saj. Anna Ozhigova iu nënshtrua një operacioni plastik, i cili i shkaktoi asaj një deformim në hundë. Sipas bashkëshortit, hunda e saj tashmë dukej “si ajo e një derrkuci” për shkak të zmadhimit të hundës. Anna nuk mund të buzëqeshte më si më parë dhe kjo gjë e bëntë të ndihej shumë keq.

Sipas fqinjve të 33-vjeçares, deformimi i shkatërroi martesën dhe një sërë ndodhish të tjera zbehën tek ajo dëshirën për të jetuar. Edhe pse pas divorcit, Ozhigova arriti të niste një marrëdhënie të re, ajo jetonte më frikën se bashkëshorti do merrte prej saj djalin 8-vjeçar.

Për shkak të kësaj arsyeje, Anna vendosi të vetëvitej duke u hedhur nga kati i nëntë i pallatit ku banonte me djalin në krahë. Në një letër të shkruar nga vetë 33-vjeçarja, shpjegoheshin edhe arsyet që e çuan atë drejt këtij akti tragjik.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: epavarura.com/akti-makaber-nena-vret-veten-dhe-djalin-sepse-shoqi-tallej-hunden-e-saj/ […]

Comments are closed.