OPINION/ANALIZË Politika

Gërdalla Gaz Demi

Në vëmendje për SHBA-BE/ Fuqia dhe paprekshmëria “Gaz Demi” në këto 30 vite tranzicion, ku shteti dhe ligji sundues, kanë qenë e janë kjo kategori “të fortë...