Marrëdhëniet e Koresë së Veriut me SHBA-të nuk kanë qenë asnjëherë të mira.

Një ekspert ushtarak ka paralajmëruar së fundmi se Koreja e Veriut do të lëshojë një bombë bërthamore. Dhe këtë mund ta bëjë ditën që Trump do të marrë detyrën e presidentit.

“Kim Jong Un dëshiron që të ulë në tavolinën e negociatave Donald Trump dhe besoj së po përgatit lëshimin e një bombe bërthamore ditën që ai do të zgjidhet, për të treguar potencialin e vet bërthamor”, tha koreano-jugori Cheong Seong-chang.

Këtë vit, Koreja e Veriut pretendon të ketë lëshuar 6 bomba bërthamore, por këto nuk janë konfirmuar nga vendet fqinje apo shtetet e fuqishme perëndimore. SHBA ka refuzuar gjithmonë ta konsiderojë Korenë e Veriut si një fuqi bërthamore

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 47382 additional Info on that Topic: epavarura.com/alarmi-koreja-e-veriut-leshoje-bombe-berthamore-kur-trump-te-marre-presidencen/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: epavarura.com/alarmi-koreja-e-veriut-leshoje-bombe-berthamore-kur-trump-te-marre-presidencen/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: epavarura.com/alarmi-koreja-e-veriut-leshoje-bombe-berthamore-kur-trump-te-marre-presidencen/ […]

Comments are closed.