sh-kreu i Lëvizjes “Vetëvendosjes”, Albin Kurti, e pranon se si parti e përkrahin idenë e mbulesës me shami në institucionet shkollore, por me fytyra të zbuluara dhe për moshat mbi 16-vjeçare.

Gjatë kësaj interviste, Kurti flet për tema të ndryshme, mes tyre për Asociacionin dhe për Demarkacionin, se a do të ketë luftë me Malin e Zi, se pse nuk e urojnë Përfaqësuesen e Kosovës kur merr pjesë në garat ndërkombëtare, për rrezikun nga ekstremizmi fetar.

“Ish-kreu i “Vetëvendosjes” e pranon se e përkrahin idenë e mbulesës me shami në institucionet shkollore, por me fytyra të zbuluara dhe për moshat mbi 16-vjeçare, se a është Rexhep Selimi i “forti” i “Vetëvendosjes”?, etj”, ka bërë me dije gazeta Zëri në paralajmërimin që ka bërë për publikimin e kësaj interviste.

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 34176 more Info on that Topic: epavarura.com/albin-kurti-femrat-mbi-16-vjet-mund-te-bartin-shami-ne-shkolla/ […]

Comments are closed.