Një burrë që pretendon se pirja e përditshme e alkolit për 12 vjet desh i mori jetën, ka publikuar fotografitë e ndryshimit të tij të pabesueshëm pas 500 ditëve esëll.

Përdoruesi i Reddit, Meatteo e la pijen pasi e kishte kaluar vijën e kuqe dhe sot ka postuar online fotot e shndërrimit të tij të pabesueshëm.

Ai tha: “Pija tre arka me birrë dhe disa Jim Beam në javë. Isha përpjekur ta lije dhjetëra herë më parë. Kjo është periudha më e gjatë që kam qëndruar pa pirë. I thashë stop sepse isha lodhur duke qenë i sëmurë”./a.m.

 

300 days sober

6 COMMENTS

Comments are closed.