Më shumë se gjysma e amerikanëve janë të shqetësuar nga mundësia e trazirave dhe e pasigurive gjatë zgjedhjeve presidenciale të 8 Nëntorit 2016.

Sipas një sondazhi të kryer nga gazeta amerikane USA Today dhe universiteti Sofolk, 51 % e qytetarëve amerikanë u shprehën të shqetësuar për mundësinë e trazirave gjatë zgjedhjeve, ndërsa 1/5 e të anketuarve u shprehën “shumë të shqetësuar”. Disa ditë më parë, kandidati republikan Donald Trump u shpreh se zgjedhjet presidenciale në SHBA janë të manipuluara dhe kjo deklaratë e ka rritur ndjeshmërinë e votuesve amerikanë.

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: epavarura.com/amerikanet-te-shqetesuar-per-mundesine-e-trazirave-gjate-zgjedhjeve/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 26334 additional Information to that Topic: epavarura.com/amerikanet-te-shqetesuar-per-mundesine-e-trazirave-gjate-zgjedhjeve/ […]

Comments are closed.