Ajo që zyrtarët amerikanë duan që amerikanët të shohin në lidhje me Islamin në Lindjen e Mesme është dhuna, thotë Mark Glenn.

Shkalla e agresionit përdoret kundër një biznesmeni nga Emiratet e Bashkuara Arabe,  i arrestuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës si i dyshuar i Daesh (ISIS-it) dhe më pas i liruar, është rezultat i ideve anti-Islame të shpallura nga media pro-sioniste në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, thotë një analist politik.

Mark Glenn i bëri këto komente të hënën, kur u pyet për Ahmed al-Menhali, 41 vjeçar, i cili ishte hedhur në tokë dhe ishte prangosur nga policia në periferi të Cleveland-it në  Avon, më 29 qershor 2016, kur motra e një gruaje që punon si nëpunëse në hotel e thirri  policinë për të raportuar që një arab në hotel në me veshje arabe në kokë ishte betuar për besnikëri ndaj ISIS-it. Policia në Avon e ka liruar Ahmed al-Menhalin pasi e vërtetuan  gabimin e tyre.

Ai ishte duke udhëtuar në Cleveland për të kërkuar trajtim mjekësor, pasi vuan nga një sulm që kishte pasur në vendin e tij. Momente pasi ai u lirua, Ahmed al-Menhali u rrëxue në tokë dhe u dërgua në spitalin më të afërt.

Sipas Mark Glenn ai tha se arrestimi agresiv është për të ardhur keq dhe neve  padyshim  na vjen keq që ai shkoi në këtë gjendje.

Në të njëjtën kohë, megjithatë, unë do të thoja se kjo është krejtësisht e parashikueshme dhe e pritshme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Për njerëzit që janë duke dëgjuar për ngjarje si kjo, duke lexuar rreth tyre nga larg, ju në të vërtetë duhet të jeni këtu në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të parë me sy, për veten tuaj, atë që mjedisi politik është bërë në lidhje me histerinë anti-islamike që fjalë për fjalë është derdhur në vetëdijen kolektive të amerikanëve, 25 në çdo 24 orë në ditë , tha gazetari me qendër  në Idaho Press TV, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Të gjithë ne shohim këtu në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në lidhje me Islamin në Lindjen e Mesme është dhuna dhe sigurisht marrë krejtësisht jashtë kontekstit dhe keqinterpretimit të pjesëve të Kur’anit të cilat  operativët sionistë këto i përdorin si provë duke i paraqitur se kinse Islami  është një fe e dhunshme prandaj, i vetmi ilaç për të që kanë të bëjnë me këtë  për Amerikën është të përkushtohet 100 për qind për të luftuar jo terrorizmin, por fjalë për fjalë një miliardë e gjysmë muslimanë në mbarë botën , deklaroi ai.

Nga cmimi ndaj myslimanëve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është rritur në muajt e fundit, pasi kandidati republikan për president, Donald Trump ka  propozuar në dhjetor për të ndaluar muslimanët të hyjnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

 

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/analisti-izraeli-pas-propagandes-islamofobe-ne-shba/ […]

Comments are closed.