Angelina Jolie, një ndër aktorët më të njohura dhe më të bukura në botë, simbol hollivudian i dekadave të fundit, duket se e ka gjetur rrugën e shpirtit të saj.

Në një nga deklaratat e saj të fundit, në prononcim për mediat, ajo kla thënë: “Kam filluar ta studioj seriozisht Islamin. Dhe gjithçka që kam gjetur është paqe dhe nxitje për të bërë mirë”,

Menjëherë pas kësaj, deklarata e artistes së famshme ka bërë xhiron e botës, duke bërë të qarkullojnë zëra se ajo është konvrtuar në fenë Islame.

3 COMMENTS

Comments are closed.