Anna Oxa ‘dridhë’ skenën e festivalit ‘Kënga Magjike 2019’

0

Anna Oxa performon në “Kënga Magjike 2019”.

Është duke u mbajtur nata e parë gjysmëfinale e festivalit “Kënga Magjike”.
Mysafire speciale kësaj mbrëmje është Anna Oxa, e cila e kishte konfirmuar pjesëmarrjen disa ditë më parë.
Ajo u ngjit në skenë për të performuar një nga hitet e saj dhe ‘elektrizoi’ skenën.
Për ndryshe, misioni i “Këngës Magjike” këtë vit është të ndërtohet një shtëpi për një familje të prekur nga tërmeti.

Shperndaje lajmin Anna Oxa ‘dridhë’ skenën e festivalit ‘Kënga Magjike 2019’ ne facebook, twiter, google+ etj.net.

Loading...