Një përleshje e fortë ka ndodhur sot mes dy grupeve kundërshtare në Australi.

Anti-islamikët dhe anti-racistët kanë pasur përleshje të dhunshme mes tyre, ku është dashur ndërhyrja e forcave special për të qetësuar situatën por pa ndonjë rezultat të lartë.

SkyNeës raporton dhe qindra polic formuan një kordon mes dy grupeve, kordon ky që u thye nga grupet, duke detyruar kështu policinë të përdorin mjete të forta për t’i shpërndarë ato.//Gazeta Impakt

2 COMMENTS

Comments are closed.