Shumicën e kohës kemi të drejtë. Por nëse kjo gjë po ndodh tërë kohën, atëherë është koha të ndryshoni ca gjëra në jetën tuaj: Flini më shumë, zvogëlojini agjendën, hani më shumë ushqime të shëndetshme, pini më shumë lëngje, merrni multivitamina dhe hiqeni kafeinën e alkoolin.

Por duhet të dini që rraskapitja e vazhdueshme mund të jetë shenjë e ndonjë gjendjeje serioze mjekësore që ka nevojë të trajtohet.

Më poshtë keni gjashtë probleme të zakonshme për të cilat duhet të dini.

Let’s block ads! (Why?)

7 COMMENTS