Një raund rutinë golfi ka marrë një kthesë unike australiane kur lojëtarët panë një piton gjigant duke ngrënë një kangur të vogël.

Robert Willemse ndodhej në fushën e Paradise Palms në Cairns,Queensland këtë të shtunë kur u bë dëshmitar i betejës mes gjarpërit katër metra të gjatë dhe marsupialit.

“Ai mbështolli kokën e kangurit dhe po e gëlltiste,” tha Willemse, i cili luan rregullisht në fushën e golfit për AFP.

Ai i realizoi fotot para se të kthehej e të përfundonte raundin.

1 COMMENT

Comments are closed.