Mirëpo, ajo më vonë u gjet e gjallë, e mbuluar më gurë, me rërë në sy, ku më pastaj edhe u verbua. Vanga filloi parashikimet kur ajo ishte në moshën 16 vjeçare. Në atë kohë ajo e ka ndihmuar babain e saj ta gjejë një dele të vjedhur nga kopeja. Ajo kishte dhënë një parashikim të oborrit se ku ishte fshehur delja, shkruan simple capacity.

Mirëpo, në vitin e vdekjes së saj, ajo la një sërë parashikimesh prapa saj. Ajo parashikoi cunamin e vitit 2004, por edhe sulmet terroriste të Kullave Binjake në Nju Jork. Tani, është publikuar edhe një parashikim i ri i Baba Vangës, e cila kishte thënë se viti 2016 “myslimanët” do të mësyjnë në Europë dhe vitit 2017 do të jetë viti kur “Myslimanët do të pushtojnë Europën”.

Let’s block ads! (Why?)

9 COMMENTS