Sipas Tusk, situata në Ballkan përcakton se sa është delikate, duke shtuar se disa përfaqësues të shteteve anëtare të BE-së kërkojnë të diskutohet për këtë çështje.

Letra thekson se të enjten Këshilli Evropian do të diskutojë për forcimin e mbrojtjes evropiane, rimëkëmbjen ekonomike dhe për të mundësuar Zyrën e Prokurorit të BE-së.

Të premten krerët e vendeve anëtare do të mblidhen pa Britaninë.

5 COMMENTS