Kështu ka deklaruar nga Komisioni Evropian për Çështje Ekonomike dhe Politike Pierr Moskoviqi në një intervistë për gazetën “Die Zeit”, transmeton lajmi.net.

“Për shumë vite jam në politikë dhe përvoja ime politike është e tillë që “plani B” nuk ekziston. Në qoftë se ju flisni, kjo do të thotë se nuk besojnë më në “planin A””, shpjegoi Mescoviqi.

Komisioneri e quan fitoren e mundshme të saj “fund të Evropës siç e njohim ne”, dhe i bëri thirrje evropianëve për të marrë një qëndrim të përbashkët ndaj administratës së re amerikane. Sipas tij Bashkimin Evropian duan ta ndajnë për shkak të Rusisë dhe SHBA-së që preferojnë të kenë biznes me 27 vende. /Lajmi.net/

 

6 COMMENTS