Zakonisht në dasma, e gjithë vëmendja është tek nusja dhe dhëndri. Megjithatë, çifti i kësaj dasme u zbeh nga prania e një ariu të madh kaf, të cilin e ftuan të ishte pjesë e ditës së tyre speciale.

Denis dhe Neyla, të dy 30 vjeç nga Moska e Rusisë, morën ariun Stefan që të ishte dëshmitar në dasmën e tyre, dhe t’u jepte unazat.

Ariu, 2 metra i gjatë dhe 133 kg, ishte shumë i përfshirë në ceremoni, madje pozoi dhe me dhëndrin e nusen.

Ariu Stefan shërbeu dhe si dëshmitar i premtimit të tyre për dashuri të përjetshme.

Denis tha: “Ne e dinim që Stefan është një ari i sjellshëm, por pavarësisht kësaj ishim pak të frikësuar për shkak të madhësisë së tij dhe faktit që është kafshë e paparashikueshme, por çdo gjë shkoi mirë”.

“Ishte një eksperiencë fantastike me Stefan. Ishte një ndjenjë kaq e veçantë të përqafoje një ari të madh,” tha Neyla.

Denis and Nelya, both 30, from Moscow, Russia, hired Stepan to play the role of ringbearer - and he even turned up to their ceremony wearing a black bow tie Stepan smartened up for the occasion by donning a black bow tie - and even shared a kiss with the brideThe bear was very involved with the ceremony, posing for photos with both bride and groomStanding underneath a cream fabric canopy and surrounded by greenery, flowers and fruit, Stepan leap into the bonds of matrimony. Denis, pictured with the bear, said: 'We both knew Stepan is a very kind bear but still it is a huge, unpredictable animal so we were a bit scared, but still happy to be able to make our dream come true'Stepan presenting Nelya with her wedding bouquet. The couple hired him to be a part of their big dayStepan the bear first found fame in May 2016, when a series of photos of the tame animals were publishedStepan, pictured with the couple, was adopted by another Russian couple Svetlana and Yuriy Panteleenko aged just three months after being discovered by hunters in the forest, having lost his motherAt one point Stepan even acted as the registrar and joins paws with the couple as they professed their love for each otherStepan is 23 years old, weighs a whopping 21 stone and stands at a height of more than 7ftHis owners says the animal likes nothing more than to cuddle up on the sofa at night while watching televisionThe groom said: 'It is such a special feeling to hug a real, huge bear, and you cannot compare it to anything else

2 COMMENTS

Comments are closed.