Por, për këtë gjë ekziston një truk magjik, që vërtetë nuk do të ndieni më dhimbje.

Gjithçka që duhet të bëni është t’i mbështjellni gishtin e tretë dhe të katërt me trakë ngjitëse e cila përdoret në medicinë, me që pikërisht nervat që ndodhen në atë pjesë të këmbës, e shkaktojnë tërë problemin kur mbathni këpucë me taka të larta.

Let’s block ads! (Why?)

2 COMMENTS