Berisha publikon shifrat: Sa biznese kanë falimentuar që nga 2014

12

Ish-kryeministri Sali Berisha, ka publikuar disa statistika në lidhje me mbylljet e bizneseve që nga viti 2014.
Në një status në Facebook, deputeti demokrat shkruan se vetëm përgjatë këtij viti kanë kaluar në status pasiv 13.015 biznese.

Statusi i plotë
Klime vrastare per bizneset ne Shqiperi!
Nga 1 janar i vitit 2014 deri sot falimentuan:

-72873 biznese dhe mbeten pa pune rreth
-120.000 te punesuar.

Lexoni te dhenat e meposhtme zyrtare qe faktojne klimen vrastare per bizneset ne qeverisjen e korruptuar te Kallam Deshtakut.
1-Gjate periudhes janar – tetor 2018 kane kaluar ne status pasiv plot 13.015 biznese, ose 65 % me shume sesa e njejta periudhe e vitit te kaluar (gjate te ciles kaluan ne status pasiv 7.878 biznese).
2-Gjate muajit tetor 2018 kane kaluar ne status pasiv plot 1.788 biznese, ose 85 % me shume sesa tetor 2017 (gjate te cilit kaluan ne status pasiv 967 biznese).
3-Qe nga 1 janar 2014 e deri me sot kane kaluar ne status pasiv (kane ulur qepenat) plot 72.873 biznese.
Burimi: BalkanWeb

Pikëpamjet dhe opinionet e shprehura në këtë material janë tërësisht të autorit/
autorëve dhe jo domosdoshmërisht reflektojnë politikat e epavarura.com

Loading...