Illuminati është sekt sekret i lidhur me Djallin dhe e krijuar ne shekullin XVIII. Ai është i përfshirë edhe ne librin e Dan Brawn-it “Engjëj dhe Djaj”. Sot në internet qarkullojnë disa nga emrat e pjesëtareve te këtij sekti të cilët tentojnë te dominojnë botën. Mes tyre thuhet se është edhe Beyonce

Një foto e publikuar tash së voni nga Beyonce në Instagram i ka shtyrë fansat e saj të komentojnë se ajo është iluminati 100%.

Po ashtu edhe bashkëshorti i saj Jay – Z mendohet se është i lidhur me sektin Iluminati. Shpesh para publikut ai krijon me duar formën e një piramide e cila ne fat është një simbol i “urdhrit botëror” që kontrollon Djalli./GazetaExpress/

10 COMMENTS

Comments are closed.