Deputeti socialist Ben Blushi vijon lojën e tij politike duke fajësuar parlamentin shqiptar për të gjitha të zezat e këtij populli. Blushi duke vazhduar betejën e tij me opozitën por më shumë me Ramën u shpreh se Shqipëria do të jetë më mirë kur politika do të ikë.

Blushi theksoi edhe një herë se duhen zbatuar kërkesat e ndërkombëtarëce sa i takon Reformës në Drejtësi.

‘Shqipëria do të jetë më mirë kur ne të ikim’. “A është ky çmimi i merituar? Nëse pyesim shqiptarët besoj janë dakord që ne e meritojmë të tallemi. Shqiptarët kanë shpresë dhe besim se klasa e tyre politike do të ndëshkohet mbasi ka dështuar prej shumë kohësh. Reforma që ndoshta do kalojë që mund të japë shpresë. Reforma në drejtësi nëse miratohet siç me sa duket do të miratohet, mund të shërbejë për të ndalur shpopullimin e Shqipërisë dhe të sjell largimin e politikanëve”, tha ai.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/blushi-vijon-akuzat-shqiperia-u-shkaterrua-nga-ne/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 78189 additional Info to that Topic: epavarura.com/blushi-vijon-akuzat-shqiperia-u-shkaterrua-nga-ne/ […]

Comments are closed.