Giannis Magos nuk e pëlqeu humbjen në një konkurs të bodybuilding.

Magos ishte shpallur fitues i konkursit për peshën 100 kg dhe dukej i vendosur për të fituar titullin e 2016 IFBB “Diamond Cup” në Athinë.

Bodybuilder-i grek u nervozua aq shumë sa që goditi gjykatësin Armando Marquez në fytyrë, i cili u rrëzua në dysheme.

Pas incidentit, raportohet se ndaj grekut Giannis Magos do të merren masa të rënda.

https://youtu.be/1w9Y4L-tikw

10 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: epavarura.com/bodybuilder-nervozohet-nga-humbja-godet-jurine/ […]

Comments are closed.