Boksieri i peshave të rënda Anothony Joshua ka qenë pjesë e sulmit të rëndë nëpër rrjetet sociale pasi ka postuar një fotografi të tijën duke u falur në xhami në Dubai.

Ai kishte shkruar: “Pas fatit, puna me përkushtim dhe talentit…Lutja është një bazament i qëndrueshëm. Ishte e mirë ti bashkëngjitëm vëllait tim që udhëheqtë në lutjen e mbrëmjes (asr)” ka shkruar ai duke ia bashkangjitur edhe fotografinë.anthony-joshua

Por komentet që ka marrë në rrjete sociale janë me të vërtet shumë raciste duke shprehur indinjatën ndaj këtij akti duke i thënë lësho vendin ose më nuk do të përkrahim pasi ti je musliman.

 

Ai vetëm ka treguar një interes për fenë, jo që ai është konvertuar në Islam.

Por të gjithëve ua ka mbyllur gojën njëri me një koment duke thënë: “Tek të gjithë ata që urrejnë. Muhamed Ali ishte një Musliman dhe më i madhi i të gjithë kohëve, a e urreni atë?”

Muhamed Ali ishte një nga boksierët më të njohur në botë dhe i pëlqyer në të gjithë botën. Ai ishte një musliman krenar me besimin e tij i cili shpesh fliste për Islamin shumë hapur.

3 COMMENTS

Comments are closed.