Siç e dimë është e jashtëzakonshme të bjerë borë në Arabinë Saudite, pasi është vetëm shkretëtirë. Banorët janë befasuar nga ky fakt. Ata kanë gëzuar tejmase dhe kanë filluar të argëtohen me të.

Moti ka bërë që temperaturat të bien nën zero, ku në këtë vend termometri shënon  rreth 20 gradë celcius në periudhën e dimrit.

thp_mdg_291116snow_15jpg 15289165_1131665313584518_8968591834818048330_o-640x360 ar 15202635_1131665273584522_8935785950862995148_n-640x413 15220264_1131665226917860_6991060928808057551_n-640x356

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 14736 more Information to that Topic: epavarura.com/bore-ne-shkretetiren-e-arabise-saudite-gezojne-arabet-foto/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 71488 additional Information to that Topic: epavarura.com/bore-ne-shkretetiren-e-arabise-saudite-gezojne-arabet-foto/ […]

Comments are closed.