Edhe pse ditë më parë, deklarata e një 19 vjeçare se në barkun e saj rritet “Jezusi”, Haley trondit sërisht opionin publik.

Sipas adoleshentes, ky fëmijë do të vinte në jetë brenda këtyre 9 ditëve. Por, nëna e saj Kristi e përgënjeshtroi të bijën publikisht, duke thënë se ajo nuk ishte fare shtatzënë.

Haley nuk u dorëzua dhe kërkoi t’i vërtetonte të gjithëve se kishte të drejtë.

Për këtë arsye, ajo i kërkoi një mjeku që t’i bënte një eko.

Në videon e publikuar nga Huffington Post, mjeku Travis Stork analizoi ekon e Haley –it. I ftuar në emisionin Dr Phil, Stork shfaqi ekon e 19 – vjeçares dhe atë të një gruaje në muaj të nëntë të shtatzënisë. Pamjet flasin vetë. Haley jo vetëm që nuk mban në bark Jezusin, por nuk është shtatzënë.

4 COMMENTS

Comments are closed.