Trajtimet e reja kanë rezultuar se një burrë britanik tran, së shpejti mund të bëhet prind.

Femrat që ndryshojë gjini dhe bëhen meshkuj, tashmë mund t’iu nënshtrohen trajtimeve të fertilitetit dhe mund të lindin fëmijë. Të paktën në muaji mars, tre meshkuj britanik janë ‘në prëg’ të lindjes.

Pas këtij lajmi dhjetra meshkuj transgjinor po i ‘ngrinjë’ vezët e tyre në klinikat NHS. Vezët duhet të jenë të ngrira dhe të ruajtura në mënyrë që të përdoren para operacionit ose terapisë së hormoneve për të ndryshuar gjini dhe pas kësaj ata mund të relizojnë teknikën për të mbetur shtatzanë.

Një nga mjekët që ka bërë të mundur relizimin e kësaj taktikë ka thënë se aktualish ka nën trajnim dhe janë gati për tu bërë prndër tre femra të kthyera në meshkuj. Në raste shumë të rralla një mashkull mund të ngeli shtatzanë dhe të lindë fëmijë.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Info on that Topic: epavarura.com/britani-trajtimet-e-reja-rezultojne-te-suksesshme-tre-meshkuj-shtatzane-ne-prag-te-lindjes/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/britani-trajtimet-e-reja-rezultojne-te-suksesshme-tre-meshkuj-shtatzane-ne-prag-te-lindjes/ […]

  3. … [Trackback]

    […] There you will find 50241 more Information to that Topic: epavarura.com/britani-trajtimet-e-reja-rezultojne-te-suksesshme-tre-meshkuj-shtatzane-ne-prag-te-lindjes/ […]

Comments are closed.