Britanikët kanë festuar mbrëmjen e Vitit të Ri në mënyrën e tyre e cila tashmë është bërë e njohur për të gjithë. Shumë prej tyre 2017 i ka gjetur duke u përballur me policinë, duke vjellë apo duke fjetur nëpër stola dhe pranë kazanëve të mbeturinave.

Qindra njerëz kishin mbushur rrugët e qyteteve për të festuar dhe pritur ndërrimin e viteve, por siç mund ta shikoni edhe nga fotot, festa ka përfunduar në një kaos të vërtetë.

Djem dhe vajza nuk u kanë shpëtuar dot telasheve me policinë, ndërsa me siguri që nga pija e tepërt do të zgjohen me dhimbje koke.

9 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Here you will find 35507 more Info on that Topic: epavarura.com/britaniket-e-kthejne-naten-e-vitit-te-ri-ne-nje-masaker/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you will find 76685 more Information on that Topic: epavarura.com/britaniket-e-kthejne-naten-e-vitit-te-ri-ne-nje-masaker/ […]

 3. … [Trackback]

  […] There you will find 3159 additional Info to that Topic: epavarura.com/britaniket-e-kthejne-naten-e-vitit-te-ri-ne-nje-masaker/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Here you can find 18147 more Information on that Topic: epavarura.com/britaniket-e-kthejne-naten-e-vitit-te-ri-ne-nje-masaker/ […]

Comments are closed.