Një i ri nga Franca është dënuar me tre muaj burgim për shkak se emri i rrjetit të tij të Wi-Fi-së ishte “Daesh 21”, raporton Anadolu Agency (AA).

Ndryshe, DEASH është emri i organizatës terroriste e cila vepron kryesisht në Siri dhe Irak.

Mediat franceze transmetuan se 18-vjeçari nga Dijoni u dënua me burg me kusht sepse në “opinion ka promovuar terrorizmin”.

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 17509 additional Information to that Topic: epavarura.com/budallallepset-franca-denim-burg-per-shkak-te-wi-fi-se-emrin-daesh-21/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: epavarura.com/budallallepset-franca-denim-burg-per-shkak-te-wi-fi-se-emrin-daesh-21/ […]

Comments are closed.