Ne kohen e Egjyptit te lashte, Bufi (Kukumiacka) ishte nje nga simbolet e preferuara qe cfaqej kudo ku prezantohej jeta e personaliteteve te larta te klasen sunduse te Egjyptit. Edhe ne antikitetin e lashte “greke”, Bufi ishte zogu sekret i perendeshes pagane Athines (Minerves ne latinisht) dhe simbolizonte mencurine, largepamesin dhe inteligjencen. Bufi ishte krijesa inteligjente qe shikonte edhe ne eresiren me te thelle. Nje metafor e bukur qe tregon se Bufit ka aftesine te zbrese ne thellesite e shpirtrave te njerezve e te zbuloj iluzionet dhe deshirat e tyre. Syrit te Bufit nuk i shpeton asgje, edhe kur eshte eresire e plote. Ne kohen pagane, cfaqja e Bufit ne nje fushe beteje, ose kohe zie, konsiderohej si nje shenje e mbare, krejt ndryshe nga zakoni shqiptar qe e konsideron Bufin si shenje te kobeshme qe kudo ku cfaqet, ndjell vetem fatkeqesi. Faktikisht, kudo ku cfaqet sot simboli i Bufit, cfaqet iluminati dhe mbas tyre vjen skllaverimi, keshtu qe shqiptaret e kane shume mire bestinin e tyre kundrejt ketij zogu ogurzi qe eshte kthyer ne nje simbol enigmatik te organizatave me kriminele te planetit qe me metodat e tyre te pandershme e te dhunshme po kontrollojne dhe skllaverojne gjithe boten.

Simboli i Bufit, eshte simboli me i preferuar i te gjitha shoqerive sekrete duke filluar me Iluminatin, Masonet, Bohemian Clab, Sat B’hai, Royal Order of Sikha dhe shume unviersiteteve te famshme ku studjoine femijet e klases sunduse. Tek Iluminati, simboli i Bufit eshte cfaqur ne akademite e tyre ku te gjithe rekrutet mbanin ne qafe nje medalion ku ishte stampuar figura e Bufit mbi nje liber te hapopur ku binin ne sy kater shkronja (P. M. C. V). Sot keto shkronja jane ndryshuar ne (S.E.M.T) qe tregojne se mbajtesit e ketij medalioni jane anetare te Kishes se Minerves qe eshte emertimi i kultit fetar te organizates se Iluminatit. Para cdo ceremonie te Iluminatit, te gjithe pjesmaresit recitojne ne nje ze poemen e Bufit te shkruar nga (Elizabeth Carter, 1717-1806) qe eshte ne 16 strofa te gjata dhe ne fund te ceremonise e mbyllin me shprehjen e famshme: “Cfardo qe beni, bejeni me kujdes dhe te jeni te ndergjegjshem deri ne funde”.

Simboli i Bufit eshte figure qendrore edhe tek organizata sekrete Bohemian Clab me qender ne San Francisco te Californise. Ne qendren e tyre kryesore ku mbahen rritet e tyre fetare, statuja e Bufit eshte madheshtore (20 metra e larte) dhe nje here ne vite aty mblidhen pjestare nga e gjithe klasa sunduse e botes dhe ndjekin ceremonine e kesaj organizate ku kryeprifti dhe suita e klerikeve te tjere qe i shkojne nga mbrapa i drejtohen statujes se Byfit me lutje e klithma dhe ne fund djegin ne zjar kurbanin e tyre qe disa thone se eshte trupi i nje femije te vogel, kurse disa te tjere thone se eshte vetem nje improvizim i trupit te nje femije qe sakrifikohet ne zjar per hir te Bufit qe i shikon dhe degjon te gjitha veprimet dhe klithma e prifterinjeve dhe ja percjell te gjitha perendeshes Athina, (ose Minerves ne latinisht) qe me vone ju ploteson te gjithe pjesemareseve deshirat e tyre sadiste. Nga ato pake xhirime origjinale qe jane cfaqur deri me sot ne internet, te gjitha pamjet dhe klithmat qe vine nga kleriket skizofren te ketyre ceremonive, jane te tmershme.

Scharafia Clab eshte nje tjeter organizate sekrete ku simboli i Bufit eshte qendror dhe kjo organizate eshte krijuar ne Prage te Cekise dhe ne shoqerine e tyre te fshehte bejne pjese me qindra artiste dhe akademike nga te gjitha vendet e botes. Antaret e Scharafia Clab mblidhen shpeshe here dhe diskutojne per prefeksionizmin e prezantimit te ideve te tyre ne art dhe kulture, duke u perpjekur qe mes ketyre ideve te dominojne plotesisht boten. Scharafia Clab bashkepunon hapur me shoqatat sekrete Sat B’hai dhe Royal Order of Sikha qe jane nendege te organizates kriminale FreeMason. Eshte kjo arsyeja qe sot arti dhe kultura e botes eshte mbushur gjithandej me simbolet e Iluminatit qe ka kontrollin e plote mbi keto organizata qe jane shperdare gjithandej globit dhe manipulojne opinionin boteror me marifetet e tyre.

Kudo qe cfaqet simboli i Bufit, tregon qarte se instuticioni ose individi qe mbart kete simbol i perkete organizates sekrete te Iluminatit. Fatkeqesisht ky simbol eshte perhapur gjithandej botes dhe kudo qe eshte cfaqur ka sjelle vetem skllaverine dhe vdekjen. Kush ka sy i shikon, kush ka veshe i degjon dhe kush ka trru i koncepton.

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/bufi-kukumiacka-simboli-organizatave-sekrete-qe-kontrollojne-sot-boten/ […]

Comments are closed.