Një ngjarje e tmerrshme ka ndodhur në Kinë, ku një grua tërhiqet zvarrë për flokë dhe hidhet në tokë nga bashkëshorti i saj, derisa e gjithë kjo ngjarje e tmerrshme është filmuar nga kalimtarët e rastit të cilët nuk ndërhynin për ta shpëtuar gruan.

Ngjarja e tmerrshme është filmuar në një qytet kinez, ku shfaqet momenti kur gruaja që po qëndronte e ulur në taksi tërhiqet zvarrë për flokë nga bashkëshorti.

https://youtu.be/voPjqF675_s

1 COMMENT

Comments are closed.