Një krijesë e çuditshme është parë sot në rrugët e Elbasanit.

Bëhet fjalë për një krijesë në formën e një krimbi, me lëkurë shumëngjyrësh dhe me sy si të ndonjë alieni.

Dërguesi i fotos, tregon se një krijesë të tillë nuk e kishte parë asnjëherë dhe se nuk mund ta identifikonte dot se çfarë ishte kjo?

Në pamje të parë themi që është një krimb, por nuk dihet me saktësi se çfarë emërtimi ka kjo gjallesë?

3 COMMENTS

Comments are closed.