Në rast se gjërat keqësohen dhe bota shpërthen në luftëra të vërteta të yjeve, është e mundur për të qëlluar me armë në hapësirë.

Në videon e mëposhtme ju mund të shikoni se çfarë do të ndodhë nëse ju tërhiqni këmbëzën.

4 COMMENTS

Comments are closed.