Themeluesi i njërit ndër rrjeteve më të mëdha sociale, Mark Zuckerberg, ka siguruar llogarinë e tij që të mos mund t’ia bllokojë askush. Nëse provoni ta bllokoni, do të dalë një link i cili do të lajmërojë që duhet ta provoni përsëri. Kjo është shkalla e sigurisë dhe verifikimit të llogarisë për përdoruesit që tentojnë të bllokojnë themeluesin.

Gjatë kësaj kohe të paraqitjes së linkut, profili juaj do të jetë në kontroll aktiv deri sa të zbulohet qëllimi.

2 COMMENTS

Comments are closed.