Kjo foto dhe ky slogan është mënyra që ekspertët e marrëdhenies me publikun kane menduar se do të transmetojë më së miri rehatinë e konmfortin që hoteli ofron.

Por kur i hedhin një sy për herë të parë, shume njerëz sidomos ata më “mendje-këqinjtë” nuk e shohin si të tillë në fillim.

Por në fakt ajo është një figurë që tregon sigurinë dhe rehatinë në dhomë – një grua e cila është e ulur në kolltuk duke lexuar libër.

Foto është bërë virale ne internet, me njerezit qe komentojne mbi ate qe mendojne.

3 COMMENTS

Comments are closed.