Kryetari i lëvizjes islamike në Palestinës e pushtuar, çlirimin e xhamisë Al Aksa e ka konsideruar çlirim të vërtetë të popullit palestinez.

Shejkh Raed Selah, të shtunën duke shpresuar për çlirimin e popullit palestinez, ka thënë se për këtë popull të përvuajtur nuk do të quhej liri çlirimi nga burgjet izraelite, por çlirimi i xhamisë Al Aksa do të ishte çlirim i vërtetë. Shejkh Raed Selah ka theksuar se populli palestinez në Kuds, Palestinën e pushtuar në vitin 1948 dhe në Rripin e Gazës vazhdojnë të jenë të bashkuar në betejën kundër armikut sionist dhe do të vazhdojnë të luftojnë deri në realizimin e lirisë dhe krijimin e Palestinës së pavarur me kryeqytet Jeruzalemin.

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 6032 additional Info on that Topic: epavarura.com/clirimi-xhamise-al-aksa-clirim-vertete-popullit-palestinez/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: epavarura.com/clirimi-xhamise-al-aksa-clirim-vertete-popullit-palestinez/ […]

Comments are closed.